Главная | Регистрация | Вход Приветствую Вас Гість | RSS
[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Страница 1 из 2
  • 1
  • 2
  • »
Модератор форума: Кельт, Dim4iK  
LUTSK&LIFE » Спорт » Футбол » Волинь чемпіон!!! (Пропоную в цій темі обговорювати нашу рідну улюблену команду)
Волинь чемпіон!!!
SCRE@MДата: Четверг, 15.03.2007, 17:02 | Сообщение # 1
Розробник сайту
Группа: Адміністратор
Сообщений: 365
Репутация: 6
Статус: Offline
Пропоную в цій темі обговорювати нашу рідну і улюблену команду ФК Волинь!!!
Пацани великий вам RE5PECTіщє!!!


 
Life_is_GoodДата: Четверг, 15.03.2007, 19:04 | Сообщение # 2
Заслужений житель
Группа: Модератор
Сообщений: 108
Репутация: 5
Статус: Offline
Шо ця волинь??? ждем покі підросте нове покоління , тоді може шось і буде з неї!!!!

Всім Лучанам RE5PECT!!!
 
SCRE@MДата: Среда, 21.03.2007, 22:00 | Сообщение # 3
Розробник сайту
Группа: Адміністратор
Сообщений: 365
Репутация: 6
Статус: Offline
Наші пацани маладци!!!
20.03.07:Фк Волинь(Луцьк) 2-1 Фк Оболонь(Київ)


 
PersonaL_JESUSДата: Среда, 21.03.2007, 22:05 | Сообщение # 4
Таксист(всезнаючий)
Группа: Житель міста
Сообщений: 53
Репутация: 3
Статус: Offline
АГА!!! класно вчора виграли! я нажаль не був на футболі, але дуже приємно за наших! ще раз переконався - ВОЛИНЬ----ЧЕМПІОН!!!!! applause applause applause


Never let me down again
 
MalaiaДата: Среда, 21.03.2007, 22:32 | Сообщение # 5
Таксист(всезнаючий)
Группа: Житель міста
Сообщений: 107
Репутация: 5
Статус: Offline
Лмчно я обожаю футбол...жыть без него не могу!!! heart

Take my heart and take my soul.I'm so lone at this time,that I ready to dead!!!
 
jasmДата: Воскресенье, 01.04.2007, 12:12 | Сообщение # 6
АДМІН
Группа: Адміністратор
Сообщений: 360
Репутация: 13
Статус: Offline
26 Березня ФК Волинь програла Нафтовику-Укрнафта з Рахунком: 4:1.

Зараз ФК ВОЛИНЬ слабка команда і непотрібно на неї класти великі надії. Відбулись радикальні зміни в складі команди. Хлопці які потрапили команду їм по 16-18 років, їх легко обігруюють тренера яким по 40 -50 років(сам був свідком). так що не має їм куди спішити в вищу лігу, хай в першій лізі закріплять свої позиції набираються досвіду. Але не забуваємо помагати їм бо 50% виграшу команди залежить від їх фанів ,ПОМОГАЄМ ЇМ ЧИМ МОЖЕМО.

Наступний матч: 31.03.2007 Волинь - Динамо-2(стадіон АВАНГАРД), так що купуємо білети, жарим семечки і вивчаємо нових гравців і їх тактику. Незабудьте поставити на їх виграш в Букмейкерскій конторі, може, ще й заробите! cool

Добавлено (01.04.2007, 12:12)
---------------------------------------------
31.03.07 Волинь програла Динамо-2 в себе в дома З рахунком 0:1. Що тут можна сказати? Співчуваємо!!! Але все ще на 10 місці в рейтингу Першої ліги. За офіційними даними прийшло повболівати за наших 3500 глядачів хотілось б щоб зібравя цілий стадіон підтримати нашу команду! cool

 
jasmДата: Воскресенье, 01.04.2007, 23:33 | Сообщение # 7
АДМІН
Группа: Адміністратор
Сообщений: 360
Репутация: 13
Статус: Offline
Я думаю що на наступний ігровий сезон ВОЛИНЬ обов'язково вирветься вперед і не буде пасти задніх, хоч і зараз не отаннє місце в турнірній таблиці. Але для нашої команди це слабо poor
Але все таки-ЧЕМПІОН хоть і в наших серцях, хто не згідний?

cool

Сообщение отредактировал jasm - Воскресенье, 01.04.2007, 23:35
 
jasmДата: Понедельник, 02.04.2007, 15:47 | Сообщение # 8
АДМІН
Группа: Адміністратор
Сообщений: 360
Репутация: 13
Статус: Offline
Наша команда слабка новий состав, всіх нових ігроків продали. Коли з ними будуть зараз нормально займатись вони ще багато чого доб'ються. Згадаймо як з чотири чи більше років назад вони погано грали ,а потім динамо вз*бали!!! Думаю зараз буде те саме, тільки через рік ,або більше. ПОЖИВЕМ ПОБАЧИМ!
cool
 
jasmДата: Понедельник, 02.04.2007, 16:24 | Сообщение # 9
АДМІН
Группа: Адміністратор
Сообщений: 360
Репутация: 13
Статус: Offline
ТРИМАЄМ КУЛАКИ!!!!!!!!!!!!
cool
 
КельтДата: Вторник, 10.04.2007, 10:35 | Сообщение # 10
Заслужений житель
Группа: Модератор
Сообщений: 180
Репутация: 6
Статус: Offline
Quote (jasm)
так що купуємо білети, жарим семечки

семечки.
этой теме можно посвятиь не один трехтомник. Народ! Сколько модна есть на стадионе эти семечки. я канешно не хочу делать из каждого рядового зрителя фаната и я понимаю что семки стали таким себе нашим еквивалентом попкорна, но стоит ли отожествлять семки с просмотром матча, неужели нельзя просто посмотреть??? ктото обьяснит мне??? а то я и вне стадиона семки то не ем почти никагда...

Добавлено (10.04.2007, 10:32)
---------------------------------------------
Из выше прочитанного могу сказать что совсем не был освящен матч от 5 аперля между фк "Львів" и Волынью.... .. чтоб самому не распинаться вот вам описание матча каторый закончился 2:0 в нашу пользу.

"Матч волинян у Львові мав для нашої команди важливе значення з огляду на невдачу у домашньому поєдинку проти "Динамо-2", коли вони створили безліч гольових моментів, але не реалізували жодного і, натомість, отримали нелогічний гол у свої ворота. Відразу зазначимо, що гра проти ФК "Львів" стала набагато менш видовищною - було помітно, що на цей раз хвацький атакуючий стиль "Волинь" змінила на більш прагматичний футбол з орієнтацією на чіткий контроль м'яча і дисципліновану гру як у захисті, так і при розгортанні своїх атак. Господарі ж мали відчутні проблеми у центрі поля, пов'язані з дискваліфікацією Худзіка та триваючою серією невдалих результатів останніх матчів чемпіонату.

У зв'язку з цим початок звітного поєдинку вийшов не надто видовищним - суперники боролися переважно у центрі й без загострень. Після першої десятихвилинки господарі спробували було перейти до більш активних дій, але ситуації з ударами Зарічнюка та Деревльова хоч і несли певну небезпеку, проте більш підходили під статус "напівмоментів". Натомість чи не перша осмислена атака лучан принесла їм успіх - Кінаш зліва навісив у центр, а на вістрі нападу в потрібному місці виявився Роман Каракевич, котрий головою відправив м'яч у сітку воріт ФК "Львів".

Після голу команди продовжували позиційне вовтузіння у центрі іноді розбавляючи його несподіваними атаками. Так, на 17-й хвилині небезпечно бив із штрафного Максимюк - м'яч пройшов над поперечиною. А через п'ять хвилин господарі поля ледве не засмутили лучан. Після розиграшу штрафного м'яч потрапив наліво до Деревльова, але після удару останнього рикошетом пройшов по поперечині воріт Романенка. Наші земляки з відповіддю не вагалися, та швидку контратаку, котру розпочав Рибковський, не зумів належним чином завершити Алозі. Ще через десять хвилин Майклу знову ж в контратаці не вистачило лише трішки аби подвоїти рахунок - оборонець львів'ян в останню мить зумів перевести м'яч на кутовий. Ближче до завершення тайму господарі в чергове спробували змінити перебіг матчу, контроль за ситуацією у якому все ж більше належав волинянам. Так, двічі небезпечно бив Кудінов, проте у першому випадку м'яч пройшов поруч із стійкою, а у другому на його простріл ніхто з партнерів так і не відгукнувся. "Волинь" відповіла ударами Дручика і Алозі, однак теж безрезультатно.

По перерві підопічні Віталія Кварцяного досить неочікувано для львів'ян підвищили темп і фактично "закрили" їх на своїй половині поля. Так, спочатку Алозі після націленого пасу Хачеріді, виходив на ударну позицію, проте вкотре програв боротьбу захиснику. Потім Максимюк здалеку закидав шкіряного у дев'ятку - вище. І, нарешті, на 54-й хвилині Хачеріді з центра поля чудово вирізав м'яч на хід Алозі - на цей раз ривок у нігерійця вдався. Незважаючи на Грищенка та екс-волинянина Гальчука, які з обох боків опікали Майкла, наш форвард, випередивши опонентів, увійшов у штрафний майданчик і чітко пробив повз голкіпера - 0:2. Щоправда, після гри виявилося що арбітр у протоколі відзначив автогол Гальчука, що викликало певні сумніви у всіх свідків гольового моменту.

Потому волиняни ще трішки потримали темп, що вилилося у два небезпечні постріли Максимюка та удар головою Каракевича - вище. А затим гострота у грі зникла. Господарі явно не мали резервів для ліквідації двогольового гандикапу, а луцькі футболісти просто повважали завдання виконаним і знизили швидкості, контролюючи при цьому м'яч на половині поля ФК "Львів". Така ініціатива не сподобалася "коучу" лучан, який за кілька хвилин почав активно критикувати своїх гравців, вимагаючи забивати ще. Але цікавість футбольного дійства знову спалахнула лише наприкінці гри. На 82-й хвилині Майдан прорвався по центру й потужно пробив метрів з двадцяти - Білан з труднощами перевів м'яч на кутовий. А потім двічі свою майстерність після ближніх ударів продемонстрував Романенко. У підсумку - впевнена і прагматична перемога "Волині", що стала достатньою реабілітацією за попередню домашню невдачу."

вот...

Добавлено (10.04.2007, 10:34)
---------------------------------------------
Завтра 11 апреля 2007. а это значит что состоиться 26 тур чемпионата Украины. Завтра на 17:00 на Авангарде сыграют "ВОЛИНЬ" - "ПОДІЛЛЯ" Хмельницький ... все на стадион!!!

Добавлено (10.04.2007, 10:35)
---------------------------------------------
у каво какие идеи ... кто победит??? я почти на все сто уверен что Волынь. У Подилля сейчас не лучшие времена, команда уже одной ногой в 2 лиге. так что имхо завтра будут наши голы)))


"Они не помнят нас хорошими... пусть не забудут же плохими" ...
 
Dim4iKДата: Вторник, 10.04.2007, 16:11 | Сообщение # 11
Патріот зі стажем
Группа: Модератор
Сообщений: 287
Репутация: 12
Статус: Offline
Волинь має завтра виграти!!!І забити хоча б 2 м*ячі!!!До речі, в моїй школі вчиться один з гравців ВОЛиНІ!!!!Тимур Романець!!!

Зарабатывай деньги сидя дома
 
КельтДата: Среда, 11.04.2007, 20:41 | Сообщение # 12
Заслужений житель
Группа: Модератор
Сообщений: 180
Репутация: 6
Статус: Offline
C победой товаришчи!!!! Сегодня Волынь порвала Хмельницк с счетом 4:1 !!! Всем кто присутствовал на трибунах огромный респект!!! Побольше бы таких игр. Forza Volyn!!!

"Они не помнят нас хорошими... пусть не забудут же плохими" ...
 
jasmДата: Среда, 11.04.2007, 21:12 | Сообщение # 13
АДМІН
Группа: Адміністратор
Сообщений: 360
Репутация: 13
Статус: Offline
Кельт, УРА СЬОГОДНІ п'єм wine (тільки не вино smile )
!!! ТАКИЙ СЧЕТ!!!!!!! smile snap -----ФОРЕВА!!!!
cool П.С. Кельт, дякую за чудову інфу!
 
КельтДата: Суббота, 21.04.2007, 20:26 | Сообщение # 14
Заслужений житель
Группа: Модератор
Сообщений: 180
Репутация: 6
Статус: Offline
каму интересно то сообщу кто забивал:
Каракевич ’7, Алозі ’9 (пен.), ’47, Донець ’67 ------ у хмельницка мяч закатил - Грищук ’87...

на счет Тимура Романця))) кто был на стадионе тот полюбому слышал заряд ------------ Тимур Романець - лох!!!! ... в чем замута толком сам не знаю... ко мне лично дошел слух что он официально вписан гдето в другом клубе, но мне это немнога фигней кажицца... узнаю точно - скажу...

Добавлено (20.04.2007, 16:35)
---------------------------------------------
Чет все росслабились и Волынь никто не вспоминает. А ведь 16 апреля состоялась игра в Днепродзержинске каторая завершилась боевой ничьей 0:0. А завтра на авангарде пройдет домашний спаринг с Крымтеплицей (Молодежное) ... несмотря на то что я не знаю даже где это Молодежное находиться но каманды ихняя на 4 месте с 47 очками, что на чирку больше чем у нас. Так что завтра будет жарко. Но я в Волынь верю. не ударит ляцом в грязь)

Добавлено (21.04.2007, 20:25)
---------------------------------------------
Проирали... 1:2 .. пичально..в первом тайме очень неплоха нажимали... и разочерован я что в теме этой пишу лишь я(((... ну видать таковая она селяви...

Добавлено (21.04.2007, 20:26)
---------------------------------------------
Респект всем кто на стадионе поддержал Волынь в такую погоду!


"Они не помнят нас хорошими... пусть не забудут же плохими" ...
 
SCRE@MДата: Воскресенье, 29.07.2007, 09:36 | Сообщение # 15
Розробник сайту
Группа: Адміністратор
Сообщений: 365
Репутация: 6
Статус: Offline
Сьогодня о 20:30 на стадіоні Авангард відбудеться футбольний матч між командами Фк Волинь(Луцьк)-Фк Миколаїв

 
LUTSK&LIFE » Спорт » Футбол » Волинь чемпіон!!! (Пропоную в цій темі обговорювати нашу рідну улюблену команду)
  • Страница 1 из 2
  • 1
  • 2
  • »
Поиск:


 

Copyright SCRE@M & Jasm© 2024
Используются технологии uCoz